Takläggare Sundsvall

Professionellt resultat varje gång

Om oss

Vi är experter på takläggning och plåtarbeten. Vi erbjuder unika lösningar inom takläggning och vi har en egen fabrik för tillverkning av plåttak i Finland. Tre ord genomsyrar vår verksamhet och dessa tycker vi att du som kund bör vara medveten om.

  • Snabbhet: vi jobbar alltid effektivt och kan så gör tack vare 1) en noggrann och grundlig planering 2) tack vare att vi har en stor motorpark och 3) vi alltid ser till att ha rätt material i rätt mängd på plats.
  • Gediget material: Tack vare att vi tillverkar egen plåt så kan vi också garantera att våra produkter håller högsta kvalitet,
  • Noggrannhet: vi har alltid egna takmästare på plats och vårt team arbetar under ledning av seriösa arbetsledare som ställer höga krav på kvalitet. Tack vare lång erfarenhet och yrkesskicklighet så tar vi varje liten detalj på största allvar. Hos oss sker inget slarv!

 

Vi tillhör en av Nordens största aktörer inom takläggning och takrenovering och du kommer att bli väldigt nöjd om du anlitar oss som din takläggare i Sundsvall. Välkommen till oss!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert