Takläggare Sundsvall

Professionellt resultat varje gång

Tak

Att vi tillverkar våra egna tak gör att vi också vet att de håller absolut högsta kvalitet. Primärt så erbjuder vi tre stycken tak och vi tänkte berätta lite mer utförligt om dessa nedan. Detta kanske kan

hjälpa dig vid ditt val och ge en lite bättre bild av vad du kan förvänta dig av oss. Naturligtvis så förklarar vi närmare om du så skulle vilja; det är bara att ringa eller fylla i kontaktformuläret du ser på sidan.

Luja-plåt

Det här ett tak som fascinerar med sitt tegelliknande utförande och det passar alla som önskar sig ett lite lättare alternativ till just tegel. Du kan förvänta dig ett stilrent tak med väldigt lång livslängd, Vi har stor vana av detta tak och vårt team ser till att du verkligen får ett tak att njuta av under en lång tid framöver. Garantin ser ut som följer: 50 år teknisk garanti och 20 års kosmetisk.

Uljas Betong

Genom att välja Uljas Betong-tak så får du ett snyggt och tilltalande tak som dessutom erbjuder fina ljuddämpande egenskaper, en lång hållbarhet samt en noggrann mätnoggrannhet. Det här taket lämpas sig bäst för stabila hus och vi brukar säga att det är som ett gott vin. Det blir bara bättre med åren; något som visar sig i att det blir snyggare och hållbarare för varje år som passerar. Vid tillverkningen så blandar vi färgpigment i betongmassan och det garanterar att färgen håller över en längre tid. Uljas Betong har även en beläggning som ger ett bättre skydd.

Jalo-plåt

Ett stålplåttak med unika egenskaper och vi har erfarenheten som krävs för att sätta detta på plats genom en unik metod. Det är det bästa som finsk industri tillverkar och taket är tillverkat i vår egen fabrik och är produktskyddat.

Det finns några liknande modeller på marknaden, men dessa är långt ifrån lika bra som vårt. Köper du ett Jalo-plåttak av oss så kommer du inte att se en endaste skruv på taket; detta tack vare att framkanten är vikt och att vi använder oss av vår unika metod vid fastsättningen. Det enda du kommer att se är fina, raka linjer i plåten. Vi skräddarsyr och måttbeställer dessa tak och vi garanterar att de kommer på utsatt tid. Även här gäller 20 års kosmetisk garanti och en teknisk garanti om 50 år.

Vi erbjuder även hjälp med hängrännor, taksäkerhet och fasadrenovering på ditt hus. Dessutom så tillverkar vi även egna fönster och dörrar samt erbjuder hjälp med montering av dessa. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om detta!

Behöver du en takläggare i Sundsvall? Då har du hittat rätt